Tisztelt Pénztártag!

Köszöntjük az Internetes Számlaforgalom Lekérdező Rendszerünk (ISZLR) felületén, mely a magas szintű informatikai biztonsági védelemmel és tanúsítványokkal rendelkezik annak érdekében, hogy személyes adatait minél nagyobb biztonságban tudhassa. Az adatok eléréséhez kérjük jelentkezzen be a jobb oldali zöld Bejelentkezés ikonra történő kattintással, vagy amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, akkor a bal oldalon az ügyintézés menüpont alatt válassza a Regisztrációt.

Jelen felületen eléri az OTP Egészségpénztárnál vezetett egyéni számlájának forgalmát, egyenlegét, módosíthatja kapcsolattartási adatait, megtekintheti kihasznált és kihasználatlan adó-visszatérítésre jogosító keretét és elektronikus leveleit (akár az adóigazolását) is.

A regisztrációhoz szüksége lesz adóazonosító jelére, születési dátumára, egy e-mail címre és szervezetenként még az alábbi specifikus adatokra:

  • OTP Egészségpénztár esetén: egészségpénztári okiratszámára;
  • OTP Nyugdíjpénztár esetén: nyugdíjpénztári okiratszámára és kártyaszámára;
  • OTP SZÉP kártya esetén: SZÉP kártyájának számára
  • OTP Cafeteria Nyilatkoztatás esetén: Édesanyja nevére, Személyi Igazolványának számára, születési helyére

A regisztráció lépései:

  1. Adja meg személyes adatait.
  2. Válassza ki a kívánt szervezetet (OTP Egészségpénztár, OTP Nyugdíjpénztár, OTP SZÉP kártya, OTP Cafeteria Nyilatkoztató)
  3. Adja meg szervezet specifikus adato(ka)t.
  4. A Portál megküldi az aktiváláshoz szükséges információkat elektronikus levélben.
  5. Végezze el az aktiválást az email-ben kapott utasítások alapján az elektronikus levélben előírt határidők betartásával.
  6. Ezt követően már be tud jelentkezni a Portálra a jelszava és az email-ben küldött megerősítő kód segítségével, továbbá  ellenőrizheti számlaforgalmát a már megszokott módon.